Uskollinen Kemin kävijä Oranjeborg toistaiseksi viimeisellä käynnillä

Marraskuun puolessa välissä m/v Oranjeborg lastasi toistaiseksi viimeistä kertaa Kemissä. Heti valmistuttuaan telakalta vuonna 2004 alus on varsin säännöllisesti vieraillut Kemissä noin parin kuukauden välein ja vienyt metsäteollisuuden tuotteita USA:n itärannikolle. Käyntejä on tullut yhteensä lähes sata eli 96 kappaletta ja lastia on lastattu n 880.000 tonnia. Lasti on ollut pääsääntöisesti Metsä Boardin Kemin tehtaan kartonkia eli lastimäärä vastaa jotakuinkin tehtaan kahden vuoden tuotantoa.
 
Viimeisimmällä matkallaan Oranjeborg suuntasi uuden lastaussatamansa Ruotsin Uddevallan kautta viimeaikaiseen määräsatamaansa Baltimoreen, jossa myös USA:n presidentti Joe Biden hiljattain vieraili kartonkivarastossa. https://www.dailymail.co.uk/news/article-10187165/Biden-admits-gallon-gas-loaf-bread-costs-more.html 
 
Koronarajoitusten mukaisesti koruttomasti jäähyväisinä Kemi Shipping luovutti laivalle yrityksen viirin sekä miehistölle kemiläistekoiset villapipot. Goede reis!